Contactați-ne

HYPERBUILD PC SRL
CUI: 47956948

Municipiul Cluj-Napoca, Strada GORUNULUI, Nr. 7, Scara 2, Ap. 16, Judet Cluj

Luni-Vineri: 09-18

  De ce Hyperbuild?

  Calitatea produselor oferite:

  Viziunea companiei este să ofere soluții personalizate de calculatoare pentru gameri de cea mai înaltă calitate. Astfel, clienții pot avea încredere că produsele achiziționate vor fi fiabile, performante și vor satisface nevoile lor de gaming.

  Servicii excepționale:

  Compania se angajează să ofere clienților săi servicii de calitate superioară, ceea ce include atât experiența de cumpărare, cât și asistența post-vânzare. În cazul în care clienții întâmpină probleme sau au întrebări, echipa HyperBuild este mereu disponibilă să ofere suport rapid și eficient.

  În pas cu noile tendințe tehnologice:

  Compania se angajează să fie mereu la curent cu ultimele tendințe tehnologice și să ofere produse inovatoare și actualizate în conformitate cu acestea. Astfel, clienții pot fi siguri că produsele lor vor fi întotdeauna la zi și în pas cu noile dezvoltări tehnologice.

  Experiență de gaming de neuitat:

  Compania își propune să ofere clienților săi o experiență de gaming de neuitat, prin intermediul produselor și serviciilor sale. Aceasta înseamnă că clienții se pot bucura de cele mai bune performanțe și de un nivel de personalizare ridicat, care să le permită să-și îndeplinească cu succes dorințele și pasiunile de gaming.