Politica de livrare pentru website-ul hyperbuilt.ro

  1. Introducere

Această Politică de livrare stabilește informațiile și condițiile referitoare la livrarea produselor achiziționate de pe website-ul hyperbuilt.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică pentru a înțelege procesul de livrare și drepturile și responsabilitățile dvs.

  1. Zonele de livrare

Livrăm produsele noastre în toată România, acoperind zonele servite de furnizorii noștri de servicii de curierat.

  1. Timpul de procesare și livrare

Timpul de procesare și livrare poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și de locația dvs. în cadrul zonelor de livrare. În general, produsele vor fi procesate și expediate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. În cazul unor circumstanțe excepționale sau a produselor personalizate, timpul de livrare poate fi mai lung, iar veți fi informat în mod corespunzător.

  1. Costul livrării

Costul livrării va fi calculat în funcție de greutatea, dimensiunea și destinația coletului dvs. Aceste informații vor fi afișate în momentul finalizării comenzii și vor fi specificate în factură.

  1. Procesul de livrare

Livrarea produselor se va face prin intermediul unui serviciu de curierat de încredere. Veți primi un număr de urmărire pentru a putea monitoriza stadiul livrării. Este important să furnizați o adresă de livrare corectă și un număr de telefon valid pentru a facilita procesul de livrare și pentru a evita întârzierile.

  1. Primirea și inspectarea coletului

La primirea coletului, vă rugăm să inspectați ambalajul și produsele livrate înainte de a semna documentul de confirmare a primirii. Dacă observați vreo deteriorare a ambalajului sau a produselor, vă recomandăm să refuzați primirea și să contactați imediat departamentul nostru de asistență clienți pentru a rezolva situația.

  1. Retur și rambursare

Detalii referitoare la politica noastră de retur și rambursare pot fi găsite în secțiunea dedicată de pe website-ul nostru. Vă rugăm să consultați aceste informații pentru a cunoaște termenii și condițiile aplicabile.

  1. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la politica noastră de livrare sau pentru asistență suplimentară, vă rugăm să ne contactați prin adresa de email contact@hyperbuild.ro sau prin numărul de telefon afișat pe website-ul nostru.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru alegerea produselor noastre!