Termeni și condiții

Termeni și condiții pentru utilizarea website-ului hyperbuilt.ro

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza website-ul hyperbuilt.ro. Acești termeni și condiții stabilesc drepturile și obligațiile dvs. legate de utilizarea website-ului nostru. Prin accesarea și utilizarea acestui website, sunteți de acord să fiți legat de acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați website-ul nostru.

  1. Informații despre companie

SC Hyperbuild PC SRL este o companie înregistrată sub numele de SC Hyperbuild PC SRL, cu sediul în Municipiul Cluj-Napoca, Strada GORUNULUI, Nr. 7, Scara 2, Etaj 2, Ap. 16, Județul Cluj, înregistrată în Registrul Comerțului sub numărul J12/1624/06.04.2023 și cu Cod Unic de Înregistrare 47956948.

Puteți lua legătura cu noi prin adresa de email contact@hyperbuild.ro.

  1. Drepturile de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor prezentate pe website-ul nostru, inclusiv, dar fără a se limita la texte, grafică, logo-uri, imagini și design, aparțin exclusiv SC Hyperbuild PC SRL și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și alte legi aplicabile.

Nu aveți dreptul să copiați, distribuiți, modificați, publicați sau utilizați în alt mod conținutul și materialele de pe website-ul nostru fără acordul scris al SC Hyperbuild PC SRL.

  1. Comenzi și plata

Prin plasarea unei comenzi pe website-ul nostru, confirmați că sunteți de acord să achiziționați produsele noastre la prețurile indicate și să efectuați plata în conformitate cu instrucțiunile furnizate pe website.

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau de a anula o comandă în orice moment, din motive justificate, inclusiv, dar fără a se limita la erori de preț sau indisponibilitatea produselor. În cazul în care o comandă este anulată, vom restitui orice sumă achitată în avans.

  1. Livrare și transport

Vom face eforturi rezonabile pentru a livra produsele comandate într-un interval de timp specificat pe website-ul nostru. Cu toate acestea, termenele de livrare pot varia în funcție de disponibilitatea produselor și de locația dvs. Vă rugăm să rețineți că nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele întârzieri sau pierderi cauzate de serviciile de transport sau alte circumstanțe neprevăzute.

  1. Retururi și rambursări

Detaliile privind politica noastră de retur și rambursare sunt disponibile pe website-ul nostru în secțiunea dedicată. Vă rugăm să consultați aceste informații pentru a afla despre condițiile și procedurile aplicabile.

  1. Limitarea responsabilității

Website-ul nostru este furnizat „așa cum este”, fără nicio garanție, expresă sau implicită. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice pagubă directă, indirectă, specială sau consecventă rezultată din utilizarea sau imposibilitatea utilizării website-ului nostru sau a produselor noastre.

  1. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment acești Termeni și Condiții. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe website-ul nostru. Utilizarea continuă a website-ului nostru după modificarea Termenilor și Condițiilor reprezintă acceptarea dvs. a acestor modificări.

  1. Legislație aplicabilă și jurisdicție

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legislația din România. Orice litigiu rezultat din sau în legătură cu acești Termeni și Condiții va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din România.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați prin adresa de email contact@hyperbuild.ro.

Vă mulțumim pentru utilizarea website-ului hyperbuilt.ro!

Contactați-ne